Funcția pregătită de PSD pentru Victor Ponta

PSD și ALDE au majoritate în Parlament și se pregătesc să își împartă prada de război. Dacă pentru funcția de președinte al Senatului lucrurile sunt lămurite, această funcție aparținând ALDE prin Călin Popescu Tăriceanu, la Camera Deputaților funcția de președinte va reveni celor de la PSD.In acest  moment, în PSD, se așteaptă decizia lui Liviu Dragnea. Dacă acesta va deveni noul prim-ministru al României, atunci funcția de președinte al Camerei Deputaților este vacantă. Însă, dacă Dragnea nu va fi premier, cel mai probabil va prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În spatele cortinei, Victor Ponta este pregătit pentru a prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților, fostul premier fiind în cărți pentru funcție și după mazilirea lui Valeriu Zgonea.

loading...

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Victor Ponta nici nu a confirmat, nici nu a negat că ar putea deveni președinte al Camerei Deputaților. ”Nu am discutat încă de nicio funcție! Nu am cerut nimic și nu am refuzat nimic”, ne-a declarat Victor Ponta.

În partid se vorbește însă că PSD are nevoie de un om cu notorietate la Camera Deputaților, pentru că vor urma legi grele în Parlament, iar Victor Ponta are experiența necesară pentru a le administra atât din punct de vedere al procedurilor parlamentare, cât și al relației cu mass-media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *