Fotbal: Cristiano Ronaldo se lansează în lumea fitness-ului

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid și câștigătorul din acest an al Balonului de Aur, a decis să se lanseze în lumea fitness-ului, prin deschiderea mai multor săli, sub numele de CR7 Fitness Club, alături de compania americană Crunch

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de celebrul fotbalist, a cărui obsesie pentru perfecțiunea fizică este binecunoscută.

loading...

“Sunt foarte încântat că mă voi lansa în această incredibilă aventură CR7 Fitness Club, alături de Crunch Fitness. Vom putea oferi un nivel excelent de sănătate și de fitness pentru toată lumea, la un preț rezonabil, iar participanții vor putea avea aceeași formă fizică precum am eu”, a precizat jucătorul.

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai planetei, a investit recent și în industria hotelieră, inaugurând al doilea său hotel de lux, în luna octombrie la Lisabona.

Jucătorul, în vârstă de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în aceasta vară și câștigător al Campionatului Mondial al cluburilor cu Real Madrid, duminică, în Japonia, s-a lansat de mai mult timp în lumea afacerilor, investind pe piața modei, având propria marcă de încălțăminte, lenjerie și cămăși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *