UPDATE 18 victime, dintre care trei sunt decedate, după accidentul rutier de pe DN 2; 14 răniți, în spitalele din Capitală

UPDATE ORA 10.43 Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că 14 răniți în accidentul de pe raza comunei Șindrilița sunt internați în mai multe spitale din Capitală, din informațiile sale starea acestora fiind “de cod verde și cod galben”accident-dn2

“Nu am informații ca cineva să fie în stare critică”, a afirmat Arafat.

loading...

Coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat pentru AGERPRES că cinci răniți au fost transportați la Spitalul Floreasca, unul plecând acasă, cinci la Spitalul Pantelimon, doi la Bagdasar-Arseni și doi la Spitalul Elias.

Potrivit medicului, cel mai grav ar fi șoferul care a necesitat să fie descarcerat și care este în prezent investigat cel mai probabil având fracturi de membre inferioare. Oprița a precizat că pacienții sunt policontuzionați.

Persoanele rănite în urma accidentului petrecut sâmbătă dimineață pe DN 2 sunt transportate la spital, până în prezent fiind duse 12 victime, au anunțat oficiali ai ISU București.

Alte trei victime sunt în evaluare medicală, urmând să se hotărască dacă se impune sau nu transportarea la o unitate spitalicească.

Cele trei persoane decedate sunt două femei și un bărbat.

Potrivit ISU București, șase persoane au fost duse la spital de către mașinile SABIF, fiind distribuite două la spitalul Sf. Ioan, două la spitalul Floreasca, două la Pantelimon.

Alte două persoane au fost duse cu mașinile SAJ Ialomița la Floreasca, trei cu SMURD (două la Floreasca și una la spitalul Elias) și o persoană este transportată tot la Floreasca de mașina medicului de urgență de la Floreasca.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar șoferul, iar în microbuz erau 17 persoane.

accident-dn2-23_0

UPDATE ORA 09.21 / 18 victime, dintre care trei sunt decedate, după accidentul rutier de pe DN 2

Persoanele rănite în urma accidentului de pe DN 2 sunt transportate cu ambulanțe spre spitale, au anunțat oficiali ai ISU București.

“Avem 18 persoane victime din care trei au murit, 15 sunt transportate la spital. Cinci sunt duse cu SMURD, restul și cu serviciul de ambulanță”, au anunțat sursele citate.

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineață pe DN2, în apropierea localității Șindrilița, în urma coliziunii între un microbuz cu călători și un alt autovehicul.

La fața locului s-au deplasat patru ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare al ISU pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate. Două dintre persoanele decedate au fost prinse sub microbuz.

Până în prezent, echipajele de intervenție la locul accidentului au reușit să scoată prin descarcerare șoferul autobuzului, care este în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *