Ministrul Tudorache, la Direcția pentru permise auto din Pipera

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, a efectuat luni o vizită inopinată la Direcția pentru eliberarea permiselor și înmatricularea vehiculelor din Pipera, pentru a verifica cum sunt implementate măsurile anunțate vineri pentru eliminarea cozilor care se formează la sediul DRPCIV.

“Începând de azi sper, încet-încet, să intrăm în normalitate. E posibil să fi fost făcute și programări online doar de dragul de a vedea dacă funcționează sau nu. Am venit să văd doar dacă este disponibilă, nu m-am programat”, a declarat Tudorache.

loading...

El a precizat că personalul instruit sâmbătă și duminică va asigura partea de ghișeu, unde nu este nevoie de o specializare “ieșită din comun”.

“Oricum, de acum plănuiesc să trec cam în fiecare zi, dacă pot”, a afirmat Tudorache.

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat vineri că DRPCIV va lucra de luni în două schimburi, între orele 7,00 și 21,00, iar tot de luni va funcționa un sistem de programări online și vor fi și ghișee separate pentru acestea.

El a dispus alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, ca soluție temporară, prin detașarea unor lucrători MAI din aparatul central, care au fost instruiți în weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *