Partidul Republican: Apel către români, oriunde s-ar afla.

nicuneamtuPresedintele Partidului Republican, avocatul Nicu Neamțu într-o scrisoare adresată românilor.
Toate armele oculte sunt îndreptate către România. Suntem executați de o febră a adormirii, o febră a suferinței de a nu vedea ce este de făcut pentru a ne servi interesele noastre comune ca nație, ca popor unit.
Cioloș și Iohannis sunt un simbol al colonizării, naivitatea nu ne descrie ca și români, poate ignoranța și nepăsarea.
Ca și subiecți ai unei inginerii bine puse la punct, putem observa unde este deriva, sau mai exact spre ce.
Spre fascinația noastră observăm că cei ce propagandistic se ridică împotriva oricărui român își semnează propriul exil. Suntem astăzi martori la o formă de manifestare masochistă din partea a foarte multor elemente. De la vocația societății civile, până la jurnaliști celebri, ofițeri, poliție, sănătate, structuri disperate ale statului. Această frenezie a celor azi intitulați la un cuvânt în fruntea a ceea ce pare mai degrabă o rămășiță a unui stat, par a se duce de la nicăieri spre mai rău.
Mitul precum că statul este “too big to fail” în curând va fi spulberat. Se aproprie criza pe care, în mod conștient sau inconștient, o așteptăm cu toții, o urmărim de ceva vreme.
Această toamnă reprezintă mai mult decât își pot majoritatea închipui, configurarea scenariului de criză profundă, iar alegerile parlamentare vor fi doar o confirmare a reinstaurării unor interese meschine. Lupta parlamentară dintre Blaga, Dragnea și Băsescu posibil ultima umilință pe care o vom mai îndura.
Prin această oportunitate vă scriu să vă previn, deși zorii unei zile noi stau departe, până când noaptea nu se încheie, ea nu va veni.
Până la final de toamnă prevăd o altfel de revoluție, nu atât făcută de noi și cu participarea noastră, ci una a disperării celor ce nu mai pot, îi vom vedea pierind altfel decât știam. Vor suferi în tăcere și la fel se vor stinge. Un plan bine pus la punct “pas cu pas” sufocă România, categorie cu categorie, milimetru cu milimetru pentru a-și asigura victoria asupra noastră.
Această ”forță” anihilează unul câte unul, pentru că înțelepciunea a devenit astăzi o armă, până la ultimul, în acest fel asigurându-se că nu se vor ridica mase suficient de puternice.
Este posibil o bătălie pe care am pierdut-o, asta numai pentru că românii nu privesc unde trebuie. Suntem la o mișcare de gât, departe de la adevărata noastră salvare.
Urmează încă să vedeți cele mai dure lovituri pe care le vom încasa, coșmarul nu s-a încheiat, putem încă duce mult mai mult de-atât, zic. Mă îndoiesc că cineva are puterea de a contrazice acest paragraf, însă deși țipăm și protestăm că ne-a ajuns, în oglindă ne pregătim pentru mai mult.
O forță adevărată îi poate uni pe români, dar numai dacă pleacă de la crudul adevăr, cel ignorat de toți oamenii mari de azi. Ei doar profită din haos ca întotdeauna, și întorc spatele maselor ce i-au ridicat.
România “lucrului bine făcut” a fost un mesaj pentru altcineva, acum am aflat și noi, nu are rost să ne mai amăgim. Și bine făcut-ar ei României de azi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *