Cele mai valoroase tenismene ale României vor fi în aceeaşi echipă pentru meciul cu Germania

Simona Halep, locul 6 WTA, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru sunt jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, pentru meciul de la Cluj-Napoca, împotriva Germaniei, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, informează Agerpres.

Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Germania reunește cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona, Irina, Monica și Alexandra sunt bucuroase și mândre să reprezinte, din nou, culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formăm o echipa omogenă, echilibrată și optimistă, pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială. Întâlnirea va fi cu siguranță una foarte disputată, Germania fiind o echipa solidă, dar credem în șansa noastră și în devotamentul fetelor. Mulțumim fanilor că sunt alături de echipa României și îi așteptăm cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simțit foarte bine în februarie”, a declarat, pentru Agerpres, Alina Tecșor.

loading...

Din echipa germană care va juca la Cluj-Napoca vor face parte Angelique Kerber, locul 2 WTA, Andrea Petkovic, Annika Beck și Julia Goerges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *